Freek Vonk Kinderfeestje

  • Geplaatst op
  • Door Suzanne van Bijsterveld
  • 0
Freek Vonk Kinderfeestje

Freek Vonk is de stoere held van veel kids. Wil uw zoon of dochter ook graag op avontuur in de wildernis, net zoals Freek Vonk? Dan heeft u een leuk thema voor een kinderfeestje te pakken. Een Freek Vonk verjaardagsfeestje is perfect voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Een avontuurlijk kinderfeest met Freek Vonk!
Decoreer de feestruimte in stijl met groene en gele ballonnen en slingers in camouflage kleuren of jungle stijl. Deze jungle-snoepdoos staat erg leuk op de feesttafel. En heb je papieren bekertjes? Plak er wilde dieren stickers op en ze zijn helemaal in Freek Vonk-stijl.


Speuren net als Freek Vonk
Geef de kids een echt Freek Vonk gevoel, door ze te schminken in camouflage kleuren of als hun favoriete wilde dier of reptiel.
Zo schmink je bijvoorbeeld een beer:


Iedereen klaar? Dan kan de speurtocht beginnen!

Ben je in de gelegenheid om naar het bos te gaan? Zeker doen! Geef de kinderen een sporenkaart mee en de opdracht om deze te vinden in het bos. Kies van tevoren een observatieplek waar de kids in camouflagemodus dieren kunnen spotten (eekhoorns, konijnen, verschillende soorten vogels), met verrekijker is het extra leuk! Een speurtocht thuis kan ook. Leid de speurtocht in met een opdracht, geschreven door Freek Vonk zelf: 'De reptielen zijn ontsnapt uit de dierentuin, help je mij deze vinden?' Zet een route uit en verstop deze kleine reptielen onderweg.


Spelletjes, met haaien?

De beruchte haaienbeet van Freek Vonk staat nog vers in het geheugen. Laten we die maar niet nadoen! Een spel met een knipoog naar het incident is wel leuk, en dat kan met dit grappige haaien-vangspel. Geef elk kind een spel (ook leuk als uitdeelcadeautje om mee te geven na afloop) of laat er twee rouleren, zodat iedereen om de beurt het spelletje mag doen.

Zoek je een rustige activiteit? Zorg dan dat je het Wild Life kwartetspel in huis haalt; als de kids klaar zijn met spelen weten ze (bijna) net zoveel als Freek Vonk over wilde dieren!


Als bedankje voor de gasten is dit stickervel of safari puzzelkaarten erg leuk voor in een uitdeelzakje.

Meer blogartikelen lezen?
Bezoek onze kidsfeestje blog: http://kidsfeestje-organiseren.blogspot.com/ en vind hier nog veel meer ideeën, tips & trics!
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
-->
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »