Levering

Wij bieden u diverse mogelijkheden om uw bestelling in ontvangst te nemen, te weten:

Versturen naar aangegeven afleveradres.
Bestellingen die u op werkdagen voor 15:00 uur plaatst en direct betaalt, worden dezelfde dag nog verzonden. DHL/Bpost komt uw bestelling voor een kleine vergoeding van € 5,45 bij u afleveren. Bestelt u op vrijdag voor 15.00 uur en betaalt u direct, dan ontvangt u het pakket op zaterdag of maandag. Meer informatie vind u hier.

Bestellingen die na 15:00 uur geplaatst en betaald worden, worden de volgende werkdag klaargemaakt en verzonden. De levertijd van uw pakket zal doorgaans 1 á 2 werkdagen zijn.

Pakket laten bezorgen bij een DHL Servicepunt in Nederland:
We bieden de mogelijkheid om een bestelling te laten bezorgen bij een DHL Servicepunt in Nederland. Ideaal als u overdag niet thuis bent, maar bijvoorbeeld ook wanneer u een cadeautje niet thuis wilt laten bezorgen. Bovendien bezorgen wij uw bestelling dan af voor slechts € 3,95 op het door u gekozen afhaalpunt.

Bestelling afhalen:
Bent u in de buurt van Drunen? Dan kunt u uw bestelling bij ons op komen halen. Wij zorgen ervoor dat u uw bestelling binnen 2 uur op kunt halen. Dit is mogelijk tussen 9:00 en 17:00 uur.Wenst u uw bestelling eerder op te halen, neem dan even contact met ons op: 0416 375600. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling eerder klaar staat!

Openingstijden
Wij zijn op werkdagen geopend van 9.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten. In overleg is er eventueel iets af te spreken, dus kunt u niet anders, neem dan even contact met ons op. In het weekend zijn wij eventueel ook bereikbaar via facebook.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »