Playmobil Pocket

Playmobil Plus 70158 Oosterse krijger

De vechtsport kent een eeuwenoude traditie. Om alle verschillende wapens correct te kunnen gebruiken, oefent de krijger dagelijks om zijn kunst nog beter te kunnen.

Playmobil Plus 70063 Visser met hengel

Vissen is zijn grootste hobby. Zijn favoriete plek is buiten bij de rivier en hij wacht geduldig op een vis die bijt. Daar trilt de hengel! Met een sterke schok trekt de visser een grote vis aan wal. Hoera Peter!

Playmobil Plus 70156 Goochelaar

Voor zijn volgende grote show oefent de goochelaar een nieuwe truc. Hopelijk lukt het en verdwijnt het konijn niet alleen, maar komt het ook terug. Oefening baart kunst!

Playmobil Plus 70062 Inheems stamhoofd

Het dappere inheems stamhoofd heeft zijn oorlogsverf aangebracht en zijn oorlogsversiering aangetrokken. Maar er wordt vandaag niet gevochten. De partijen ontmoeten elkaar om de vredespijp te roken.

Playmobil Plus 70059 Nimf en hertenkalf

Vandaag bezoekt de zorgzame fee het hertje om te zien wat ze kan doen. Is het gezond en heeft het genoeg te eten? In alle rust merkt ze dat alles in orde is.

Playmobil Plus 70155 Kinderen met kalf

Het kalfje is nog maar een paar dagen oud en heeft al een plekje veroverd in de harten van kinderen. Ze zorgen liefdevol voor het jonge dier en brengen het fris water.

Playmobil Plus 9356 Schapenhoedster

“Kom jongens, het is voedertijd!”, roept de schapenhoedster als ze de weide betreedt. Daar komen de schaapjes natuurlijk meteen enthousiast op af.

Playmobil Plus 70061 Kinderen met fiets en skates

Heel veel speelplezier met deze leuke Playmobil-set!

Playmobil Plus 9439 Kinderen met mini-golf

Minigolfbaan met drie holes. De box bevat zes minigolfballen.

Playmobil Plus 9441 Ridder met kanon

“Ik ben klaar voor het gevecht!”, roept de moedige ridder vol trots. Incl. projectielen, helm en zwaard.

Playmobil Plus 70153 Prinses met paspop

Met al die prachtige jurken is het moeilijk voor de prinses om de juiste keuze te maken. Moet ze gaan voor de eenvoudigere roze jurk of toch maar kiezen voor de turquoise jurk met zilveren bloemenpatroon?

Playmobil Plus 9440 Bowlingspeler

incl. bowlingbal en bowlingpins. Met ballentransportbaan en scherm.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »