Boerderij feestje

Boerderij Bordjes

Boerderij kinderfeestje bij je thuis? Zorg ervoor dat alles klopt en laat de gasten lekker smikkelen van deze vrolijke boerderij bordjes.
Feestelijk én erg handig, want deze kartonnen feestbordjes hoef je niet af te wassen.

Vlaggenlijn Boerderij (1,83 m)

Er is er één jarig! Dat zie je zo als je deze verjaardagsslinger met de tekst 'Happy Birthday' ziet hangen. Een feestelijke versiering voor een kinderfeestje in boerderij-thema.

Boerderij Ballonnen (8 stuks)

Kinderfeestje met echte boerderij-sfeer? Versier de feestruimte met deze vrolijk gekleurde ballonnen met boerderijdieren erop.

Boerderij Servetten (18 stuks)

Deze kleurrijke servetten met boerderijdieren zijn handig voor het afvegen van vieze handjes en snoeten. Ook een échte aanrader bij een lekkere traktatie op het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal.

Boerderij Bekers

Deze vrolijke bekertjes met boerderijdieren erop doen het altijd goed bij de kids. Handig tijdens een kinderfeestje bij je thuis. En waanzinnig leuk om uit te delen met een lekkere traktatie erin!

Boerderij uitdeelbakje

Vier een kinderfeest in Boerderij stijl en verwen de kleine gasten met een bakje gevuld met ( boeren roomijs) of doe er een andere lekkernij in zoals boerderij koekjes.

Tafelkleed Boerderij

Lekker kliederen? Geen probleem. Met dit vrolijke tafelkleed blijft je tafel schoon. Het tafelkleed met boerderijdieren is een 'must' als je een boerderij kinderfeestje bij je thuis organiseert.

Uitdeelzakjes Boerderij / Koe

Iets uitdelen dat past bij het thema Boerderij? Met deze grappige uitdeelzakjes met een vrolijke koe erop zit je helemaal goed. Doe er wat snoep of een klein uitdeelkadootje in en klaar is jouw boerderij traktatie!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »